skip to Main Content
Waarom Een Refurbished Printer?

Waarom een refurbished printer?

Er zijn veel voordelen aan het kiezen van een refurbished printer in plaats van een nieuwe printer. Steeds meer bedrijven en consumenten realiseren zich dit. Hier zijn enkele belangrijke voordelen van een refurbished printer:

Voordelen van refurbished printers

Een groot voordeel van refurbished printers is dat ze goedkoper zijn dan de nieuwste kantoor printer. Sommige mensen zeggen misschien dat een refurbished printer eigenlijk een tweedehands printer is, maar dat is niet helemaal waar. Een refurbished printer wordt namelijk grondig gecontroleerd en gerepareerd indien nodig. Kapotte onderdelen worden vervangen, zodat de printer eruit ziet en werkt als nieuw, maar hij kan wel wat gebruikssporen hebben. Je kunt dit vergelijken met het verschil tussen een tweedehands auto en een nieuwe auto.

Meer voordelen

Een refurbished printer is in feite een gebruikte printer die is opgeknapt en geleverd wordt met garantie. De kwaliteit van zo’n printer is net zo goed als die van een nieuwe printer. Het grote voordeel is echter dat de prijs van een refurbished printer veel lager is (soms wel tot 90%!). Je bespaart dus veel geld en tegelijkertijd draag je bij aan het milieu. Het kopen van een gebruikte printer is namelijk veel duurzamer dan het kopen van een nieuwe.

Kwaliteit

Voordat een refurbished printer opnieuw wordt verkocht, wordt hij grondig gecontroleerd en gerepareerd indien nodig. Hierdoor zijn de refurbished printers die je kunt kopen bijna als nieuw. Ze zijn niet versleten en werken goed en snel, zodat je er nog vele jaren gebruik van kunt maken. Kortom, refurbished printers zijn van hoge kwaliteit en kunnen zonder problemen aan al je behoeften voldoen.

Milieuvriendelijk

Het milieu wordt steeds belangrijker en we proberen onze invloed op het klimaat te verminderen. Het hergebruiken en recyclen van materialen is daarbij erg belangrijk. Als je een refurbished printer koopt, help je het milieu. Dit komt doordat er geen nieuwe printer gemaakt hoeft te worden. Hierdoor wordt er minder CO2 uitgestoten en wordt het milieu minder belast. Door elektronische apparaten, zoals printers, opnieuw te gebruiken, draagt jouw kantoor bij aan een duurzamere wereld.

Welke moet je kiezen?

Als je moet kiezen tussen een nieuwe printer en een refurbished printer, is het belangrijkste verschil om te letten op de technische aspecten. Refurbished printers zijn namelijk gebruikte modellen die al een tijdje bestaan. Als je graag de nieuwste technologische snufjes wilt, kan een gloednieuw model beter voor je zijn. Maar vraag jezelf af of je echt al die nieuwe functies nodig hebt. Als dat niet zo is, kun je veel geld besparen door te kiezen voor een refurbished printer. Die werkt net zo goed als nieuw, maar kost minder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top
×Close search
Search